Permata Hatiku..

Tuesday, November 17, 2009

4th anniversary..

WoW...lamanye rasa x update blog ni...hmm...sekadar xnak bg bersawang blog ni...ni ada gambar cupcake yg saya buat sempena our 4th anniversary pada 5 Nov lepas..tp huhu mmg fail lah bab2 deko kek ni..kui..kui...layan je lah..

haha..malu nk tepek kat sini tp...ni kan hasil usahaku..hik hik..cupcake vanilla
nk deco2 kek ni perlukan masa & kesabaran..tp kalu xde masa & x brape rajin, ni le jadinye...nk cepat2.. >_<

seminggu dua ni demam puding..asyik wat puding jer..nnt la bila ada masa akan kutayangkan disini. Buat masa skang kesibukan melanda...mengejar masa..maklumlah minggu depan dh nk balik kg..Raya HAji.. Hari selasa kami dh start cuti..eh cam la keje..hubby kan keje...dan kalu xde aral melintang..Insya Allah kami akan singgah di Cameron Highland barang semalam sblm blk kg..utk merehatkan minda & badan di atas bukit sana. Harap dpt refresh balik minda nih. TaTa..

8 comments:

Ayu said...

Wah bestnya..tahniah ye.Ayu nak try wat ni beum dapat buat lagi.Krimnya guna apa ye?

ct_as said...

to Ayu:

mekasih Ayu. Leh la try deco kek plak Ayu..kraft dh mcm2 dh buat. >_<
Utk krim tu akak guna butter & gula ising je. Utk resepi detail Ayu leh tgk sini:
http://www.myresipi.com/top/detail/765
Selamat mencuba!!

Suzi said...

happy belated anniversarry ctas n hubby moga kekal bahagia...

walau apa pun rupanya yg paling bangga kita yg buat...kan?

ct_as said...

to Suzi:

TQ kak suzi...betul tu kak..rupa x penting..tp kesungguhan nk buat tu penting...len kali leh practise lg..^_^

Drama Mama said...

ok lah tu kak ct, sweet ja. at least pandai buat dari bai yang tak reti ni hehe

kak ct ni asyik jalan2 cuti2 malaysia ja. jeles tau! hiks

ct_as said...

to Drama Mama:

sweet ka..hehe..Bai pn leh cuba nnt. Bai pun selalu apa cuti2 Mlaysia. Cuti2 Malaysia ja yg mampu bai..nk cuti2 luar Malaysia..ntah bila ler.

kayla said...

happy anniversary kak ct! kita kawin pada tahun yg sama yek :) semoga kehidupan bersuami-isteri dan keluarga bertambah bahagia inshaAllah

ct_as said...

to kayla:
tq kayla. ye lah thn yg sama..masa kayla kawin kak ct dok langkawi tp blk gi weeding kayla. hehe..
semoga kita semua bahagia disamping keluarga..amin

Related Posts with Thumbnails