Permata Hatiku..

Thursday, September 6, 2012

Musim tak sihat...

Selamat pagi semua... Dah selamat nasi gulai ayam sebungkus...Alhamdulillah. Kul 10 baru breakfast..pagi2 td batuk kuat sgt..x berani nak makan takut muntah. Umi batuk, arif batuk + demam, kakak batuk jgk tp cam dh nk ok. Abah je masih bertahan. Arif kalu dh tak sihat mmg la mcm2...makan lg la susah. Dah rasa tulang dah badan tu. Semlm..dok menangis nak beli helicopter, percy & thomas. Baru je 3 hari lepas beli thomas, annie & clara bell. Nangis2 sampai tertido..bgn2 terus nangis lg. Pg td pun mengigau sebut helicopter, percy & thomas. Fuhhh..sejak nak boleh adik ni mmg mcm2 perangai dia. Nak menang dia je. Ngamuk2. Makan kurang. Geram je ngan ini budak.... mulut pot pet pot pet... :)


Citer pasal si dia dalam perut ni...Petang tempohari terus pergi klinik pakar pas hubby blk keje. Doc kata tak perlu dirisaukan..mende tu kecik je. Kalu ia tak membesar so tak akan menjadi masalah. Lega skit.. Alhamdulillah kandungan dah 11 minggu..EDD 25/3/13 tp kalu ikut scan baru 10 minggu & EDD 31/3/13..beza seminggu je. Kecik lg si dia...3.22cm je.^^


Lepas balik klinik tu...dok rasa gatal2 badan..miang2...aduhh...terus terfikir ni mesti allergic antibiotik..huhu. Pagi tu doktor bg antibiotik sbb batuk tak hilang2. Baru teringat ada allergic ngan 1 antibiotik..huhu leh lupa nk bgtau doc. Esoknya pegi klinik lg..bawa nama antibiotik yg allergic tu...doktor kat KL penah bg 2 thn lps..lupa2. Tukar antibiotik lain plak. Tukar ubat batuk sekali. Tapi dh 2 hari dok mkn ni...tak de nampak beza lg. Moga cepat sembuh...teringin nak makan ABC..minum Coolblog...hehe..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails