Permata Hatiku..

Tuesday, August 18, 2009

White board...

Last Saturday kami ke Bangi...kebetulan hubby ada nk jumpa org kat sana. So..jemput adik kat UKM kuar lunch kat Bandar Baru Bangi. Lunch kat Bangi Kopitiam..org x la ramai so leh makan ngan aman.
Hubby jumpa org kat McD BBBangi...tp xleh masuk kawasan McD..jem..ramai gile org. Syaza dh moody so hubby singgah bangunan PKNS kat sebelah tu...saja pusing2 dlm tu window shopping..terus solat zuhur kat situ. Tup..tup melekat kat satu kiosk jual brg2 mainan & pengajaran utk kanak2. Syaza melekat kat white board yg ada magnetic alphabet... Last2 terbeli gak..huhu

white board...

side satu lg..blackboard...

dia bg skali satu set magnetic alphabet..dia x jual lebih...
so nak tanya..ada x sesapa yg tahu atau pernah tgk magnetic alphabet ni kat mana2..nak beli tambah..??

10 comments:

Drama Mama said...

kak ct bestnya benda ni. aritu nak beli black bobard kecik kat tesco tapi amin tak kasik sebab guna kapur. yang ni macma best ja. how much eh?

kat mana la nak cari kat penang nih

ct_as said...

to Drama Mama:
yg ni mahal gak..RM100++..hampir RM200 gak la..huhu..tp dh sebab mcm bestkan beli gak la..tp yg blackboard tu pun azam x bg guna gak.Utk boy..warna merah ada gambar vehicles..
tanya akak yg jual tu kat mana dia dpt..katanya tauke dia beli kat China.kat dlm packaging tu ada leaflet..brg2 utk kidroom dia mmg comey2..kalu ada sesapa nk ke China leh la kirim..hehe

eriey said...

ok jugok bli board,bleh nyonteng!jgn nyonteng dinding rmh dah..hukhuk(ank eriey laa tuu..)

ct_as said...

to eriey:
bdk2 ni pun suka nyonteng dinding gak. walau ada board..marker adalah bahan kawalan..kan ado dinding diconteng ngan marker..nayo..huhu..nangis x berlagu la abah dia..hehe

Anonymous said...

board nie mcm kt ikea...x silap in a harga dia rm 90...dh zmn berzaman tunggu nk bli time harga runtuh...tp ttp sama gak harganye...yg bezanye kt bwh board tu x de box tp di ganti ng butter paper (trigat zmn wat dsgn dulu)bergulung...tbl la jugak..sizenye lbh kurang sama la kut..klau di tgk pd model syaza tu...cm tu lh..try kak siah tgk kt sna..sejubui ker 2 jibik..hehehe...abai..nt ngko kena turun KL la mencari...
-ina-

ct_as said...

to ina:
alaa..ikea lg murah ke?? hmm..xpelah..dh beli dh..uwaa...
dia letak butterpaper utk bdk2 conteng ke?

Anonymous said...

a'ah...butterpaper utk bdk2 conteng....nt blh koyak jer dr tmpt gulungan dia..tbl la jugak....kak siah pn blh abk butterpaper tu utk wat dsgn jugak....ina pn nk bli jugak utk bdk2 nie tp bln lps g ikea x jupe cari plak...agaknye hbs stok kut...
-ina-

Anonymous said...

Kak CT, magnetic alphabet ada jual merata la..kat kedai toys biasanyer...Ummi dah banyak kali beli untuk Naurah ngan Airiel..ada yg dari plastik, ada yg dari sponge board...tapi i'm suggesting aka buat la guna kain felt..sure attractive...

ct_as said...

to Ummi:
nak buat ngan felt..tp x tau mana nk cari magnet tu..ummi tau mana nk beli x?

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Related Posts with Thumbnails