Permata Hatiku..

Friday, July 23, 2010

Roti & telur

3 hari lepas kat blog Drama Mama terjumpa menu breakfast. Bai panggil egg in a hole. Kebetulan masa blog hopping tu belum breakfast lg.. terus rasa nak buat tp malangnya roti dah habis. Tp terliuq jugak kat telur tu..so breakfast makan telur masak separuh. Esoknya..jeng..jeng..

tercapai impian...

Teringat plak masa keje dulu..breakfast selalu order 'roti tampal' kat kedai mamak bawah ofis. Dah lama x makan..roti tampal tu..roti canai yg ada telur mata kerbau kat tengah2.


6 comments:

Drama Mama said...

yeay dah buat! seronok lah ramai yang buat lepas bai post benda tu. hiks

kak asiah nya roti nampak best! tak hangit cam bai buat. haha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

ct_as said...

Bai..
kak asiah bakar guna oven..tu pun dlm 10 min gak..telurnya separuh masak..

Sweetlilcraft said...

nyum2,nk try watla utk amjad. ala, tp roti baru je abis. Nanti beli..:)

ct_as said...

try Ayu...try. Anak2 kak ct x makan telur gini.

Nazra Nasir said...

Roti tampal tue my fav too...memang selalu sgt order kalau gie kedai mamak. Telur goyang aaa.....

kayla said...

i buat gak haritu... thanks bai for sharing! caoi suka ;) i guna raisin bread 2 keping + telur sebiji utk each set, n serve with a hotdog on the side. masuk semua dlm oven. telur setengah masak tu yg best kan kak ct, ala2 poached eggs gitu ;)

Related Posts with Thumbnails