Permata Hatiku..

Wednesday, February 18, 2009

Cameron Highland

Sempena cuti Thaipusam..hubby ajak pegi Cameron Highland (sebenarnya dah berminggu2 dok plan nak ke sana tp asyik x jadi je). Tapi kami pegi balik hari gak. Tak puas hati betul..ni je tempat yg sempat bergambar...coz anak2 ni masuk je kereta terus tido. Lena lak tu..kesian plak nak kejut. Maklum la kena paksa bgn awal pagi. Terpaksa la aku dan hubby bergilir gi shopping. Ada la kami beli bantal strawberry (suka la..*wink), key chain, fridge magnet, sayur2an, buah2an, kaktus (i like..kembali menanam kaktus) dan belon strawberry (utk syaza & arif).

3 comments:

rossizam said...

bestnya dapat g cameron..dah lama tak p..masa zaman2 sekolah dulu pernah la..tu pun rombongan sekolah... dapat beli sayur2an n kaktus..memang best..makan strawberry di ladang..fresh lagi.. rasanya lagi best jln2 masa sekarang ngan anak dan suami disisi..

ct_as said...

betul tu ros..kalu gi skang lg sronok..jalan2 menikmati udara sejuk bersama keluarga.. ;)

Ana ummihakim said...

wah shaza dh besar. comel dengan baju tu.mcm strawberry

Related Posts with Thumbnails