Permata Hatiku..

Monday, February 23, 2009

Happy Birthday Mr. Hubby!!

Selamat Hari Jadi yg ke-31 Abang Sayang!!

Semoga Allah mengurniakan..
kesihatan yg berpanjangan,
rezeki yg melimpah ruah,

kasih sayang yg tidak berbelah bagi,

kesabaran dlm mengharungi kehidupan,

& Iman yg teguh


I LOVE U...


WE LOVE U...


Semoga kasih sayang kita berpanjangan ke
akhir usia.

(hik..hik..itulah lbh krg kata2 dlm birthday kad utk hubby)


Ni plak birthday cupcakes utk hubby..sori la awal sehari. Cantik tak kek ni? Cantik kan. Kalu cantik tu dah tentu2 bukan aku buat sendiri..huhu..cuppies ni aku tempah dari Almond Delight. Cantik dan sedap. Thank to Cepoi & Syukri.

Semalam gi shopping kat Jaya Jusco Alpha Angle..beli baju tido anak2 (ada Baby Fair), abahnya beli belt dan seluar (hadiah birthday dari ummi..*-*). Lunch kat Egg House. Then pick up kek kat LRT Taman Melati. Untuk dinner malam tadi plak.. buat spaghetti bolognese..hehe try buat sos dia sendiri coz xde stok sos spaghetti. Hubby cakap OK..*wink*

3 comments:

Drama Mama said...

sedapnya. terliur tengok (perut berbunyi*

kak asiah pegi tak weekend ni kenduri arwah hubby elna kat surau KAED?

ct_as said...

to Drama Mama:

hehe..lom mkn lg ke? perut berbunyi tu?

x dpt apa2 info lak pasal kenduri arwah tu. sapa organize? hari apa?

Ana ummihakim said...

salam, cantiknya cup cakes.hepi birthday to azam. mesti boring x dpt crita betapa gembiranya dia dpt cupcakes and sambutan birtday dari isteri n anak-anak..dulu slalau crita kat akak..ha-ha.
slamat berbahagia.

Related Posts with Thumbnails