Permata Hatiku..

Monday, May 18, 2009

Hair clip...

Sesi kerastangan dah bermula disaat aku meng'order' kain felt..sebanyak 16 jenis color dgn harga RM50. Hubby tanya nak wat apa kain ni?? Cam pelik je..heheh.. Macam2 leh wat. Ni hasil pertama..hair clip for my lil princess...baru wat satu..maklumlah..benang yg ada kat umah just basic color (hitam, putih, krim je)....

Ni modelnya...bukan boleh tahan lama pun..dia x suka ada benda kat atas kepala.. Banyak lg nak kena beli ni..benang2....etc.... Banyak idea kat dlm kepala ni..x sabar2 nak kuarkan..tp tu la bahan2 tak mencukupi lg..blajar jahit pun x abis lg...main hentam je.

5 comments:

Idayu said...

comey2:)

ct_as said...

to Idayu:
hehe..mekasih..baru blajar la Ayu...Ayu dah master dah..leh blajar ngan Ayu..;)

kayla said...

kak ct, cute la hairclip tu! u could sell them :)

ct_as said...

to kayla:
TQ...harap2 satu hari nnt leh la jual..skang baru cuba2 buat.. ;)

Noor Hayati binti Mohd said...

comey nyer hairclip tu..kain felt tu beli katner eh kak asiah? nk cuba2 buat la...

Related Posts with Thumbnails